5 sjov Party spil For direkte salg, vil Boost din virksomhed

Hvis du er i direkte salg, er penge alle i parterne du gør. Du vil have din værtinde og hendes gæster at have så meget sjov som muligt, men på samme tid, du har brug at uddanne dem om og interesserer dem i dine produkter. Du kan også plante tanken om en af dem at blive en konsulent. Party spil kan opnå alt dette samtidig med at levere underholdning til gæsterne. Her er et par af vores foretrukne spil. Give dem en prøve og se din virksomhed vokse.

1) bingo

Dette er en nem all-time favorit og en nem måde at introducere en bred vifte af produkter til gruppen.

Oprette nogle bingo kort ved at trække en 4 af 4 boks gitter på et stykke papir. Skrive “Gratis” på boksen center. Derefter skrive navnene på dine produkter på de øvrige rubrikker i tilfældig rækkefølge på hver af bankoplader og gøre dig selv et sæt spillekort med bare et af produkterne på hvert kort. Du vil bruge dette sæt af kort henlede bingo “numre”. Du kan have en prøve af hvert af produkterne, du og vise det og tale om det, når produktet er trukket i Bingospillet. Som i almindelig bingo afkrydset den første person, der har en række af elementerne vinder en præmie.

2) komme til at kende hinanden spil

Dette spil giver en nice isbryder, især hvis de fleste af gæsterne ikke kender hinanden. Det kan også give dig et fingerpeg om der kan være en potentiel udsigt.

Passerer omkring en pose M & Ms. Fortæl alle til at tage så mange som de gerne vil have. Hurtigt bede dem om at tælle antallet af slik i hånden. Hver person derefter tager en drejning stående og fortæller så mange ting om sig selv og deres familie, som de har M & MS Selvfølgelig er ingen lov til at spise deres M & Ms, indtil de har haft deres tur.

3) hvor godt kender du din værtinde?

Giv et stykke papir til hver af dine gæster og få dem nummer fra 1 til 10. Så bede dem om at besvare følgende spørgsmål.

1) Hvad er din værtinde yndlingsfarve?

2) hvis hun kunne have ethvert køretøj, hvad ville det være?

3) hvor mange børn har hun?

4) Hvad er hendes foretrukne hobby?

5) hvem er hendes yndlings skuespiller?

6) Hvad er hendes yndlingsdyr?

7) Hvad er hendes yndlings TV-show?

8) Hvad er hendes livret?

9) Hvad er hendes favorit duft eller lugt?

10) Hvis du havde behov for noget, vil din værtinde give det til dig hvis hun kan?

Efter at alle skriver ned deres svar (herunder værtinden), læse spørgsmålene igen og har værtinden fortælle alle sine svar. De andre gæster mærke på deres papirer, hvis de fik det rigtigt eller forkert. Personen med de fleste skrive svarene vinder en lille præmie eller rabat på deres køb.

Du kan ændre og omarrangere nogen af spørgsmålene, men forlader den sidste ene sted. Det giver en dejlig bly-i at nævne, at værtinden vil få gratis produkt, hvis de køber en vis mængde, og/eller bestille deres egne partier.

4) venstre højre spil

Dette spil er en fantastisk måde at starte en fest, lige før du går ind i din præsentation. Passere en eller to små gaver ud. Fortæl dine gæster, du vil Læs dem en historie, og at de bør passere gave til personen, til højre når de hører ordet “ret” og til venstre når du nævner “venstre. Den person, der har gaven i slutningen af historien bliver at holde den.

Her er historien:

Jeg forlod mit hus og var på vej til (Indsæt værtindens navn) hus. Men jeg opdagede hurtigt, at jeg havde forladt min retninger i hjemmet, lige ved telefonen! Nå, jeg kendte lige bortrejst at jeg skulle have ret retninger (indsætte værtindens navn) hus, så jeg drejede til venstre og jeg drejede til venstre og jeg vendte lige og lavede min vej tilbage til mit hus i de rigtige retninger. Sikker nok, var der de, lige når jeg havde forladt dem, lige næste til telefonen.

Endelig, jeg var på rette spor. Jeg ankom lige til tiden og oprette min (indsætte dit firmanavn) præsentation lige herovre. Du alle ankom og satte sig ned. Jeg har tænkt mig at komme helt ned til arbejde og fortælle dig om (navnet på den virksomhed). Jeg håber, at intet vil blive overladt. Om lidt vil jeg vise dig vores nye linje af (Indsæt din type af produkter) produkter. Hvis du hjemmefra at shopping for gaver i aften, kan du finde vi har den rigtige gave til alle. Tænk over kommende fødselsdage og helligdage, vi ikke ønsker nogen udeladt. Jeg ville være glad for at hjælpe dig med at finde den rigtige gave til at særlige nogen.

(Indsæt navn på selskab) har en (Indsæt antallet af dage)-dages returret. Når din merchandise kommer venligst tjek det lige med det samme. Hvis noget ikke er rigtigt kan du kalde mig lige med det samme og du kan være sikker på, jeg vil tage sig af det lige med det samme. Du ønsker ikke at stå tilbage med noget, du ikke er 100% tilfreds med, lige? Hvis du ønsker at være en værtinde og tjene gratis og diskonterede merchandise, er det det rigtige tidspunkt for dig at udforske hosting en fest.

Jeg nyder at være her med jer alle i aften, og jeg håber du er at have det sjovt, også. Jeg ved, du ikke kan vente med at se om vi har dette særlige element du har været på udkig efter, så uden yderligere forsinkelse jeg vil få ret til punktet af dette parti, som viser vores fantastiske produkter! Så der er virkelig intet venstre for mig at gøre, undtagen lykkeønsker vinderen, højre?

5) Spørg mig om mit Job

Dette spil er en fantastisk måde at få dine gæster tænker på at deltage i din virksomhed.

Få eller gøre nogle billetter.

Fortæl dine gæster, du de næste 3 minutter vil spille “Spørg mig om mit Job”. Den første person til at komme med et spørgsmål vil få 3 billetter, den anden person vil få 2 og hver spørgsmål efter der optjener en billet.

Vil du høre spørgsmål som “hvor længe har du gjort det?” og “hvor mange timer om ugen arbejder du?” Besvare dem så positivt som muligt. Gode svar på ovenstående spørgsmål ville være “Jeg har gjort det i 12 måneder og jeg har aldrig haft så meget sjov” og “jeg kun arbejde om aftenen og i weekenderne, fordi jeg ønsker at være hjemme med mine børn”.

Efter de tre minutter er gået, Fortæl du gæster til at hænge deres billetter. Vil du have en anden kort Q&A session i slutningen af partiet (dine gæster vil have tænkt på nogle yderligere spørgsmål så). Efter at have en tegning til en lille præmie.

Dette spil er en fantastisk mulighed for dig at lære dine gæster om din virksomhed og de kan se, hvordan kunne gavne dem.

Prøv et par af disse spil og sætte dit eget spin på dem. Alle disse kan let tilpasses og ændres for at arbejde for dig og den særlige direkte salg selskab, som de repræsenterer. Gå ud og have det sjovt!

Add a Comment

Your email address will not be published.