At finde gode tilbud mens Shopping for antikviteter

Mange mennesker har den misforståelse, at antikviteter koste mere, end de har råd til. Shopping for antikviteter er en fantastisk måde at tilbringe en fri eftermiddag og du kan blive overrasket over hvor mange gode tilbud du kommer på tværs. Det sværeste er mange mennesker ikke kender den sande værdi af dette punkt de kigger på i en antik butik.

Det kan have fanget deres opmærksomhed på grund af stilen af det eller det vækker glade minder. Du ved aldrig rigtig, hvis butiksejeren forsøger at op i pris, eller hvis du allerede får et godt tilbud. Da du ikke kan hurtigt gå til en anden butik og sammenligne prisen nødt du stort set til at beslutte det maksimale, du er villig til at betale for et element og derefter gå væk hvis negationer ikke virker i din favør.

Det er en god ide at gøre nogle kontrol i ry for en given antik forhandler før du selv skridt foden ind i deres butik. Du vil finde, du er i stand til at få gode tilbud på antikviteter, når du får at vide, ejeren af butikken. Hvis du er en hyppig shopper i butikken kan du opbygge et godt forhold. Behandling med saltlage i andre kunder til butikken er noget, der vil blive bemærket så godt. Ejeren af den antikke butikken gerne vil arbejde med dig på elementer, så du holde generere mere forretning for dem.

Du vil kunne forhandle pris for hvad du vil, hvis den antikke shop drives af ejeren og ikke flere forskellige medarbejdere. Selvom du vil finde flere udvalg på antikke storcentre, vil du ikke kunne forhandle priser så meget. Små antikke butikker kan normalt tilbyde dig nogle historie på stykker du er mest interesseret i.

For mest antikke shop ejere bære money talks så masser af kontanter når du går ud på udkig efter antikviteter. På denne måde de ikke behøver at rode med kreditkorttransaktioner, der koster dem penge. Mange af de ældre antikke butikker er tilbageholdende med at tage personlige checks, især hvis du er fra ud af byen. Viser at du har kontanter med dig i en unobvious måde er også nyttigt. For eksempel kan du tælle det og derefter sige vil du tage $100 for det, det er alt jeg har med mig i dag.

Det er vigtigt at huske, at du vil købe antikviteter i den tilstand de er i. Kontroller, at du tager dig tid til grundigt undersøge hvad du køber. Du ønsker ikke at komme hjem og opdage, hvad du troede var en stor lejlighedskøb er intet men junk. De fleste antikvitetshandlere sætter en ære i at tilbyde kvalitet varer, men du stadig nødt til at tjekke. Du vil blive skuffet, hvis du tror, du kommer til at tage hjem en antik i mint stand til en meget lav pris selv.

Hvis du er på udkig efter visse antikviteter, tage et kig rundt online at få en god ide om hvad igangværende pris er for dem. Prøv at forhandle noget, der er omkring 25% mindre end de priser du finder online. Vær ikke bange for at spørge ejeren af antik butik til at skære dig en bedre pris. Det hjælper hvis du siger noget i retning af “ville du acceptere $100 for dette”? I stedet for “kan du sænke prisen”? Det absolut hjælper dig med at få, hvad du vil, hvis du er selvsikker men ikke går overbord.

Add a Comment

Your email address will not be published.