Computeren konsulentbistand: Overvinde klient bekymringer

I computeren consulting business, løses Internet sikkerhedsspørgsmål ofte bedst ved at forklare hvordan din foreslåede networking løsning tager firewall, antivirus og kryptering problemer i betragtning.

Validere din udsigter eller kundernes bekymringer

Det kan være meget risikabelt at forbinde enhver type af system, uanset om det er en arbejdsstation eller sever, op til internettet på fuld – eller deltids grundlag. Og selvfølgelig, disse sikkerhedsmæssige bekymringer skabe en “fuld beskæftigelse act” slags for savvy computer consulting virksomheder.

De alternative midler fortsætter med at støtte individuelle modem-konti og modemer, som kan være dyrt og indføre flere indgangssteder (svagheder) i de forskellige virksomhedens IT-aktiver.

Andre Tips om at overvinde fælles Small Business Networking indvendinger

I computeren rådgivning forretning, ønsker du ikke at springe til konklusioner uden at tale gennem dine kundeemner eller kunder bekymringer. Hvis du er bekymret at du måske har overset en subtil nuance, bede om en afklaring. Dine kundeemner eller kunder vil sætte pris på at du holder nok at dobbelttjekke.

Vis at du forstår ved at gentage deres spørgsmål som du løse hvert problem. Tage tid til at lytte opmærksomt til indvendinger. Tænk på det som din mulighed for at give yderligere oplysninger om computeren consulting business’ foreslåede løsning.

Varme dem op til en Networking løsning

Som deres edb-konsulent, og virtuelle IT-direktør er det dit job at plante frøene til at få dem tænker i disse baner. Efter alt, er et mindre firmanetværk meget mere end blot en indkøbsliste af hardware og software.

Brug disse indvendinger handlere til at rette op på nogle af de mere almindelige misforståelser om små virksomhedsnetværk og overvinde typisk indsigelser, der kan stå i computeren consulting business’ måde at lukke salget.

Add a Comment

Your email address will not be published.