Få lækker mad leveret på faste tidspunkter

Er du træt af at skulle tænke på mad hver dag? For nogle mennesker er det en fryd at skulle finde ud af, hvad menuen skal stå på aften efter aften. Men hvis du ikke er en af disse mennesker, eller hvis du bare har lidt for travlt til den slags, findes der også alternativer. Se her for eksempler på madudbringning.

En pligt mindre

Der er mange gode grunde til at få mad bragt ud på faste tidspunkter. Det kan give noget rytme i hverdagen, det kan være en måde at smage nye og spændende retter, men det kan også bare være en lettelse. Får du maden leveret lige til døren og klar til at spise, er der nemlig én ting mindre, du skal ordne den dag, en pligt mindre.

Bestiller du for eksempel mad udefra fem dage om ugen, kan det desuden være med til at sørge for, at de resterende to dage bliver mere overkommelige. Når du kun skal lave mad to gange om ugen selv, bliver det mindre pligt og mere hukommelse. For eksempel kan weekenden altså være dedikeret til madlavning, imens resten af ugen kan overlades til leverandørerne, der kommer og afleverer de lækre retter til tiden.