fælles forhandleraftale svindel dig bør være opmærksomme på!

Tænker på at købe en bil fra din lokale forhandler? Stop!

Før nærmer sig enhver bil forhandleraftalen, skal du være opmærksom på et par fælles svindel sat på af Bilforhandlere. De følgende beskrivelser af fælles tricks vil øge din forståelse om bil forhandleraftalen svindel, således at du kan undgå at blive offer:

Lav Balling – dette er en af de tricks, oftest udført af forhandlere. De vil forsøge at overbevise køberen, at de kan give den laveste mulige pris for bilen dermed foranledning køberen til at indlede forhandlinger med forhandleren. Sælgeren vil sandsynligvis fortælle dig, at du kan få den bil, du ønsker for en mindre mængde, men når du er ved at gå ind i forhandlinger, viser det sig, at du ikke blev lovet en lavere pris efter alle. I sidste ende er det bare et tomt løfte.

Handel med fidus – når du allerede har købt bilen, sælgeren vil forsøge at kontakte dig, før din nye bil er leveret og fortælle dig, at den oprindelige prisfastsættelse af bilen var $500 lavere og ønsker at indsamle saldoen fra dig. Hvis du falder for dette, vil han få en ekstra $500 på din bekostning.

Bedste pris matchende – når du fortælle forhandleren, at du vil prøve at kigge rundt og tjekke andre Bilforhandlere, sælgeren vil bede dig om at comeback når du får den bedste mulige pris og han vil tilbyde at matche det. På dette tidspunkt, vil du sandsynligvis være for træt og træt af at kigge rundt. Chancerne er, at du vil tage deres tilbud.

Sprøjtning – hvad forhandleren vil gøre, er at forfølge dig ubønhørligt indtil du give op og købe bilen. På den anden side, hvis du har besluttet at købe fra en anden forhandler, vil han kalde dig og fortælle dig, at han kunne have givet dig en lavere pris, hvilket gør dig ked. For at undgå dette, skal du ikke uddele dit telefonnummer. Nogle endda give forkerte kontaktnumre bare at unddrage sig meget irriterende Bilforhandlere.

Øjeblikkelig salg – forhandleren vil give dig en meget attraktiv pris, men han vil også gøre dig mener, at denne aftale kan kun foretages i slutningen af dagen. Dette vil få dig til at tænke for meget og i sidste ende gør fejlen at købe bilen uden at kontrollere, hvad andre Bilforhandlere har at tilbyde.

Ekstra tilbehør – forhandleren vil tilbyde at give dig ekstra gerne: bil måtter, vindue toningssystem og andet tilbehør. Målet er at stoppe dig fra at bede om en lavere pris på grund af de opfattede “extras”, som du får fra forhandleren. Det vil bremse prisforhandlingerne og aflede din opmærksomhed fra prisen.

Hvalp hund Trick – forhandleren vil tillade dig at tage bilen til en overnatning eller en hel dag, hans sigte er for dig at falde for bilen og købe den.

Lad os se det i øjnene: vi ønsker alle de bedste tilbud findes når det kommer til at købe biler. Derfor, er det ikke ualmindeligt at kyndige bilforhandlere vil forsøge at drage fordel af dette faktum ved at trække nogle af de ovenstående tricks på dig.

Før gå til den lokale Bilforhandler, du bedre har en god idé om hvad han vil tale om. Ved at vide, hvad de vil bruge imod dig, vil du have det nødvendige forsvar mod handle når tiden kommer.

Add a Comment

Your email address will not be published.