Hvordan til at protestere mod forbuddet mod Online Gambling

Protesterer regeringen ikke er en afstøbning af protesterende en virksomhed, fordi du ikke kan lide et produkt, dette er et tilfælde af du forsøge at ændre sind af regeringen og det kan være svært at gøre, men det kan gøres.

Før du kan endda få en chance for at holde en vellykket protest den første ting du skal gøre er at cirkulere en online andragende, dette vil give dig en ide om, hvor mange mennesker støtte din sag og giver dig en liste over navne med telefon numre, du kan ringe til få menne PLE at komme til din protest.

Det næste skridt er at gå online og finde andre grupper protesterer den nye internet gambling handle og se, om at gruppe ville være villig til at deltage din protest, jo flere mennesker protesterer den online gambling forbyde bedre chancerne er for at få loven vendt.

Efter dette skal du starte en brevskrivning kampagne, ikke kun til din lokale kongresmedlemmer men til alle kongresmedlemmerne og se hvor de står. Nogle af dem vil ikke være til støtte for online gambling forbuddet og vil være villig til ikke kun tilmelde din andragende men vil være hey maj være endda villige til at tale ved din protest.

Det næste skridt er at fly din protest. Timingen af din protest er vigtig, hvis du vælger at protestere på Whitehouse du ikke ønsker at gøre det, når formanden ikke er der, eller hvis du vælger at gøre din stand på Kongressen ikke gør det på et tidspunkt, de er på en bremse , dette kan gøre en stor forskel i effektiviteten af din protest.

Sørg for at have en velskrevet pressemeddelelse pressen mindst 2 dage før protest til at sikre, at du vil få pressedækning. Jo flere mennesker, der hører om deres protest flere navne kan du få på din andragende.

Pointen med et andragende er dybest set lade nogen vide, mennesker ikke er tilfreds med hvad de laver, og hvis nok folk protesterer regeringen kan du få dem til at ændre deres beslutning. Dette er især tilfældet med en politiker. De kender dig job afhænger af stemmer og hvis de vil få stemmer nok til at sikre deres job de vil gøre det, selv om de virkelig ikke er enig med det.

Du skal ansøge om tilladelse til at protestere i mindst 30 dage i forvejen, eller hvis der er forsinkelser, kan du ikke have en tilladelse på den dag, du har fortalt din demonstranter til at dukke op, at virkelig sikre du har tid, ansøge om tilladelser på mindst 60 dage i forvejen.

Når de ansøger om tilladelser bør du kunne finde ud af, om bestemmelserne om oprettelse af enhver lyd udstyr skal du så du kan sørge for dem.

Den eneste ting tilbage at gøre for din online gambling forbud protest er at vente til den store dag.

Add a Comment

Your email address will not be published.