Online fristelsen Blocker

En af de bedste ting om at gøre forretninger online indebærer det faktum, at med en computer og internetforbindelse, du kan gøre næsten hvad som helst du ønsker.

En af de værste ting om at gøre forretninger online indebærer det faktum, at med en computer og internetforbindelse, du kan gøre næsten hvad som helst du ønsker.

I en erhvervsmæssig sammenhæng repræsenterer computere og internetadgang den ultimative tveægget sværd, der kræver disciplin og selvkontrol, når det drejer sig om de uendelige muligheder for hvordan du skal bruge din tid.

Nu, for alle os, der falder ind under kategorien af at behøve en tad mere viljestyrke at blive på opgave, hjælp ankommer i form af en gratis software app til PC kaldet “Fristelsen Blocker.”

Oprindeligt udviklet til at hjælpe software’s forfatter undgå at spille “Half Life 2” (en fantastisk spil, ved måde) under pres for at overholde en kritisk deadline for hans arbejde, “Fristelsen Blocker” opererer med en meget enkel formål.

Han vidste, at hvis han kunne bare lade den rask del af sig selv sætte grænser, han vil afværge spillet spiller i øjeblikke af svaghed senere i løbet af dagen.

Nu, for resten af os, der har brug for lidt hjælp til at undgå fristelsen hele dagen, kan vi bruge denne samme program i en række forskellige måder.

Softwaren leveres vederlagsfrit for PC-brugere (sorry, ingen MAC version på dette tidspunkt) ved at logge på

Downloade softwaren og følg de enkle installationstrin og derefter genstarte computeren.

Når softwaren installeres, du starter den op og se en liste over programmer i din computers Start Menu.

Du kan tjekke ud dem, du ønsker at blokere, fortælle det hvor lang tid at blokere dem, og derefter komme til at arbejde.

Hvis du nogensinde give efter for fristelsen og forsøger at starte blokerede programmer, affyrer en dialogboks oppe fortæller dig hvor meget længere, indtil programmerne er tilgængelige igen.

Hvis det program du ønsker at blokere ikke vises på listen, kan du søge efter det og føje det til listen over programmer.

Hvis det viser en liste over programmer, du kender du aldrig ønsker at blokere, du kan lige mus Klik på dem og fjerne dem individuelt fra listen.

Du kan derefter oprette profiler til at blokere specifikke programmer baseret på det job, du har brug for at få gjort.

* E-mail misbrugeren *

Jeg indrømmer det: Jeg er afhængig af e-mail.

Jeg har udviklet en tvang til at klikke på knappen “Send/modtag” på min Mail Washer software mindst hvert 5-10 minutter i løbet af dagen.

Ikke blot gør det distrahere mig for at køre i det mindste en halv – dusin kanin-huller dagligt, men det tilføjer også stærkt til min overordnede stressniveau.

Ved at blokere adgang til min e-mail-program, jeg faktisk fravænning mig selv ud af vane med konstant kontrol e-mail hver par minutter og udlevering af værdifuld tid.

* Få arbejde! *

Uanset hvilken frist, du står over for, ved at blokere disse programmer som friste dig til målbevidst og spilde tid, du faktisk får mere tid til at nyde dem!

I stedet for fragmentering din tid i ineffektive bits, kan du koncentrere sig om en opgave ad gangen, få det afsluttet og derefter gøre hvad du vil med den ekstra fritid – og gøre det med en skyld-fri samvittighed.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *