Visitkort, her til ophold?

Så længe jeg har været i live (alle 27 år) visitkort har været en meget populær måde at størkne en kontakt. Udskrivning af kortene har fået til at være mere kvalitet for færre penge og så alle og deres bror har et visitkort. Da jeg var virkelig ung var det et telefonnummer og måske et faxnummer hvis kontoret var virkelige op og kommende på teknologi scene. Teknologi har nu overtaget virksomhed til at påpege, at det er et gyldigt spørgsmål, hvorvidt der vil være visitkort i fremtiden.

Er de virkelig nødvendige? Godt på en gang ja det var en rigtig god ide og folk faktisk holdt til et visitkort og brugte dem som et kontaktkort, som de ville pop i deres adressekartotek. Nu har ingen en rolodex og det ville tage lige så lang tid at se nogen op i de online gule sider, end det ville for at bladre til højre rolodex filen til at finde et navn og et nummer. Så dybest set tror jeg, at de er ude, som vi kender dem.

Det er ikke til at sige, at de er ude for god. Ingen teknologi har en måde at finde en måde at holde sig omkring. Nu ser vi visitkort i form af mini cd-rom’er, ikke kun har navn og adresse, men også en personlig introduktion til person og arbejde for giveren samt et overblik over virksomheden som donor arbejder. Dette kan være så simpelt som en PDF-fil eller så kompliceret som en animeret præsentation med interaktive funktioner.

Vi ser også ting som et elektronisk visitkort, der kan sendes til en anden med trådløse forbindelser mellem bærbare digitale enheder. Det er ved at blive den ting at gøre og visitkortet kan automatisk opdatere en liste over kontaktpersoner i den pågældende standard e-mail software.

Så den lille papir visitkort, der før var alle vrede er udfasning, men konceptet er ikke død. Snarere er det at tage på et liv i sin egen med teknologi og opfindsomhed er sin vitalitet. Hvem ved måske i en ikke alt for fjern fremtid vil vi have holografisk visitkort, der kan sendes fra chips i vores håndled, der også indeholder alle de andre oplysninger, som vi brugte i vores daglige liv, herunder vores indkøbslister og bankkontooplysninger.

Add a Comment

Your email address will not be published.