Stå op, taler!

“Min far etableret vores forhold, da jeg var syv år gammel. Han kiggede på mig og sagde: “du ved, jeg bragte dig ind i denne verden, og jeg kan tage dig. Og det gør ikke nogen forskel for mig, jeg vil gøre en anden én ser ligesom du.» ”

Det gøre dig smile? Den berømte linje var engang sagde ved stå op tegneserier Hall af Famer Bill Cosby. Bill Cosby er en vellykket komiker, produkt endorser, historiefortæller, forfatter og tv-skuespiller. Cosby er en af de mest respekterede komikere i Hollywood og ikke at nævne hans talrige priser hen til boot. Han startede sin karriere som en stand up komiker hvori han udviklede sit varemærke ved hjælp af “raceless” humor til at fange sit publikum.

Enhver, der nogensinde har prøvet at gå til komedie nat på en lokal comedy club kan bevidne, ikke bare fordi du ser eller tror sjovt eller du kan gøre dine venner grine det automatisk betyder at du er en god komiker. At være en komiker er sådan et vanskeligt stykke arbejde, og en stander tegneserie på det, er det dobbelt så pinefuld. Med et levende publikum foran dig, kan det være et mareridt for de middelmådige, håbefulde tegneserier!

Det er derfor, stå op komikere er virkelig beundringsværdigt med deres håndværk at gøre publikum grine. De er meget gode i poking vittigheder eller situationer, som gør publikum fnise med latter, indtil deres sider ondt ikke passe at de bliver overvåget af masser af mennesker. Men som nævnt, ikke alle kan være en god komiker, kan ikke alle være en stand-up comic, og ikke alle kan tale foran et publikum.

Offentlige taler, udfører på scenen eller en præsentation foran et stort publikum kan være meget vanskelig ting at håndtere af andre mennesker. I modsætning til krydret komikere som Bill Cosby er der nogle personer, der oplever racing hjerte, rystende knæ, svedige hænder og åndenød når tale offentligt. Disse er nogle tegn på en person med angstsymptomer. Det er en følelse, som du ønsker at komme ud og køre fra en skræmmende situation. Situationer, der er altid til stede i vores dagligdag.

Efter den “hellige Treenighed” for komikere er der tre kvaliteter til at huske at være en god komedie handling; har du har godt materiale, har du har en sans for timing, og har du har en fase tilstedeværelse. Som med offentlige taler er der også vigtige regler at huske at erobre forskrækkelse.

· Fortrolig med det sted, du er ved at sige eller gøre en præsentation. Ankomme tidligt og forberedt. Gå rundt i det tysktalende område og praksis ved hjælp af mikrofonen.

· Hilse publikum, når de ankommer. Det er meget nemmere at tale til en gruppe af venner end til en gruppe af fremmede.

· Øv din tale eller præsentation og revidere det om nødvendigt. Hvis din ubehageligt med dit materiale, deres spænding vil stige.

· Øvelse. Slappe af og tage en dyb indånding før din tale eller præsentation.

· Visualisere. Forestil dig med held give dit indlæg.

· Koncentrere sig om meddelelsen. Fokusere din opmærksomhed væk fra dine bekymringer, men dine indlæg og din målgruppe.

· Twist din nervøsitet i positiv energi og entusiasme.

Desuden ikke undskylde for nogen nervøsitet, du tror, du har med dit indlæg, du kunne kalde opmærksomhed til dit publikum til noget, de ikke selv mærke. Prøv også indse og ihukomme at folk vil have dig til at lykkes og de vil ikke have dig til at mislykkes.

Så næste gang du har en stor præsentation eller et foredrag, tilføje nogle humor til at ryste at nerver og huske en anden berømt citat fra en af comedy greats, Bill Cosby: beslutte, at du vil have det mere, end du er bange for den.

Add a Comment

Your email address will not be published.